Hvem er vi

Foreningen for Nordre Skøyen Hovedgård. Peter Aas’ vei 17 0667 Oslo, Norge.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Hvis du bruker sidens kontaktskjemaer vil det bli lagret informasjon slik at vi kan ta kontakt og behandle forespørsler om reservasjoner for lokalet.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg”;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi bruker informasjonskapsler og «web beacons» (Nettstednavigasjonsinformasjon) for å samle inn
informasjon mens du navigerer på selskapets nettsider. Nettstednavigasjonsinformasjonen inneholder
standard informasjon fra nettleseren din som f.eks. nettlesertype og nettleserspråk; IP-adresse og
handlingene du foretar på selskapets nettsteder som f.eks. nettsidene som er sett og linkene som er
klikket.
Denne informasjonen brukes til å optimalisere nettsiden, samtidig å gi forretnings- og
markedsføringsinformasjon til eierne av nettstedet, slik at eierne kan forstå bruksmønster. «Cookies» og
lignende teknologier hjelper oss å skreddersy nettstedet vårt til dine personlige behov, samtidig å
oppdage og forhindre sikkerhetstrusler og misbruk. «Cookies» og «web beacons» alene, identifiserer
ikke deg personlig.

Hvem vi deler dine opplysninger med

For å følge retningslinjene for utleie av lokalene vil opplysningene du oppgir bli delt med enheten/enhetene som har ansvaret for daglig drift av Nordre Skøyen hovedgård.

Opplysninger kan også bli delt med tjenesteleverandører fra tredjeparter som arbeider på våre vegner.

 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Alle opplysninger blir oppbevart så lenge det anses som relevant for å oppfylle formålet som opplysningne ble samlet inn for. Opplysninger som oppbevares iht. lover og regler vil bli slettet innen rimelig tid når kravet om å oppbevare informasjonen opphører.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

 

Kontaktinformasjon

Bruk av underleverandører.

Vi kan bruke underentreprenører til å behandle personopplysninger på våre vegne, vi er ansvarlige for at
de forplikter seg til å overholde denne personvernpolitikken og gjeldende lovgivning om databeskyttelse
ved å signere en databehandingsavtale og en taushetserklæring.
Hvis underentreprenører behandler personopplysninger utenfor EU / EØS – området, må slik behandling
være i samsvar med EUs beskyttelsesramme for personvern, EU standardkontraktsregler for overføring
til tredjeland eller en annen spesifikk angitt lovlig grunnlag for overføring av personopplysninger til et
tredjeland.

 

Endringer i denne personvernerklæringen.

Foreningen for Nordre Skøyen hovedgård forbeholder seg retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, uten
samtykke fra klienten. Den aktuelle versjonen finner du alltid på våre nettsider. Hvis vi foretar endringer
som betydelig endrer vår personvernpraksis, vil vi varsle deg via epost eller legge inn en melding på våre
nettsider før endringen trer i kraft.

Spørsmål eller klage

Du har rett til informasjon eller klage på behandling av din data. Hvis du fortsatt er misfornøyd, har du rett til å søke direkte til din nasjonale
tilsynsmyndighet for en beslutning.

Foreningen Nordre Skøyen Hovedgård
Peter aas’ vei 17, 0667 Oslo, Norge